Кримінал

У Семенівці застілля закінчилося смертю

3 листопада до поліції надійшло повідомлення про виявлення в одному з помешкань Семенівки тіла місцевого жителя з тілесними ушкодженнями кримінального характеру. На місце події прибула слідчо-оперативна група Семенівського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області. Згодом судмедекспертиза причиною смерті загиблого назвала набряк головного мозку та численні переломи ребер.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Оперативники опитали сусідів та можливих свідків, провели подворові обходи та ідентифікувала всіх учасників гучного застілля. В подальшому кримінальна поліція встановила, що тілесні ушкодження потерпілому під час розпиття алкогольних напоїв та раптово виниклого конфлікту на ґрунті неприязних відносин завдав раніше судимий житель Семенівки.

Парубок побив чоловіка руками й ногами по голові і тулубу. Підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Семенівським районним судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) — карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button