Кримінал

У Сновську затримали брутального грабіжника-вимагача

9 серпня до Сновської поліції звернувся чоловік, який близько двох годин ночі перебував поблизу місцевого кафе. Його святковий настрій ураз зник, коли до нього підійшов незнайомець і почав вимагати гроші.

Розуміючи, що пройдисвіт не відчепиться, 31-річний чоловік вирішив «відкупитися» від нього кількома десятками гривень. Однак цієї суми грабіжнику виявилося замало, тож він в ультимативній формі вимагав ще, а замість аргументу кілька разів вдарив потерпілого по обличчю. Зрештою зловмисник відібрав усі гроші в жертви – трохи більше 200 гривень, – після чого пішов геть.

У ході оперативної роботи правоохоронці швидко віднайшли брутального грабіжника. Ним виявився на чотири роки старший за жертву місцевий мешканець, який неодноразово притягувався до відповідальності за подібні злочини, але щоразу отримував умовне покарання.

Інформація про цю подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний із насильством, що не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) – карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове слідство.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button