Кримінал

Учасник «мажорної» ДТП Ярослав Попенко продовжує гасати вулицями Прилук

Днями на всю країну прогриміла інформація про незначну дорожньо-транспортну пригоду, яка набула розголосу через те, що її учасником став син міського голови міста Прилук Ольги Попенко.

Рішення в цій резонансній справі суд прийматиме наступного тижня.

Нагадаємо, що в місті Прилуки 2 травня приблизно о 12:50 31-річний Ярослав Миколайович Попенко, син прилуцького міського голови Ольги Попенко, рухаючись на власному автомобілі «Reno Megan» по вулиці Івана Франка біля перехрестя вулиць Івана Франка та Колгоспної не впорався з керуванням і в’їхав у паркан приватного будинку № 46 по вулиці Івана Франка.

За словами очевидців, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, агресивно реагував на навколишніх, ображав громадян нецензурною лайкою. Коли на місце події прибули працівники поліції і запропонували пройти медичне освідування, він категорично відмовився це зробити.

Як пояснив перший заступник начальника Прилуцького відділу поліції Сергій Степанець, будуть складені два адміністративні протоколи за статтями 124 та 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме: дрібне ДТП та управління транспортним засобом у нетверезому стані, відповідно.

Як нам стало відомо, до Ярослава Попенка в минулому вже складалися адміністративні протоколи, зокрема в 2012 році і за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Ще статті по темі

Back to top button