Кримінал

Увага, розшук! Поліція шукає клофелінщика Мамедова

Поліцією Чернігівщини розшукується підозрюваний у вчиненні крадіжок грошей, цінностей та особистих речей у жінок, з якими він знайомився через Інтернет.

Підозрюваний — чоловік кавказької зовнішності віком 35-40 років, спортивної статури, зростом 175-180см, представляється Давид Мамедов. Має чорне коротке волосся, на правому передпліччі — татуювання.

Про це ЧЕline повідомили у сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Так, 18 червня підозрюваний зустрівся із чернігівкою, яка після випитого коктейлю, приготованого зловмисником, знепритомніла. За цей час він украв у неї вироби з жовтого металу — ланцюжок, кулон, сережки, 2 каблучки.

23 липня у чернігівки зник автомобіль «Нісан», припаркований біля будинку, в якому вона із наглядно знайомим Давидом знімала квартиру на ніч. Жінка підозрює в крадіжці цього чоловіка, з яким вона познайомилась на сайтізнайомств.

13 листопада підозрюваний напоїв чергову жертву на орендованій квартирі (ймовірно коктейлем із клофеліном), після чого жінка заснула, а зловмисник викрав мобільний телефон «Prestigio», 300 гривень, банківські картки, вироби з жовтого металу (каблучку, хрестик, ланцюжок, пару сережок).

16 листопада зловмисник за аналогічною схемою викрав у чернігівки вироби із металу жовтого кольору (сережки, обручку, кулончик), мобільний телефон та банківські картки, з яких в подальшому було знято 14670 гривень.

21 листопада злодій-альфонс після споювання заявниці снодійним скоїв крадіжку 2000 гривень, мобільного телефону «Lenovo» та виробів із металу жовтого кольору — двох браслетів, ланцюжку, сережок, персня, 5 обручок, ланцюжку з хрестиком.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місце перебування підозрюваного, просимо повідомити кримінальну поліцію за телефоном (0462)619-911 або 102.

Не залишайтеся байдужими.

Ще статті по темі

Back to top button