Кримінал

Відомі подробиці нічної пригоди в Чернігові

Ми вже повідомляли, що в інтернеті з’явилась інформація, що вчора близько 22-ї години вечора патрульні поліцейські ловили байкера поблизу «Голлівуда».

ЧЕline, як і обіцяв, дізнався подробиці пригоди. По коментар звернулись до прес-офіцера управління патрульної поліції Чернігова Віталія Копистка.

«Погоні не було. Скутер проїхав на червоний сигнал світлофора. Коли йому дали звуковий сигнал про зупинку, водій почав зупинятися і чомусь впав. Патрульні з’ясували, що чоловік був тверезий і ушкоджень при падінні не зазнав. Йому винесли постанову за проїзд на заборонений сигнал світлофора. Також виявилося, що в нього не було при собі посвідчення на право керування транспортним засобом. Тому отримав постанову і за це. Сьогодні скутерист уже побував у нас і приніс квитанції про сплату штрафів (обидва по 425 гривень, – Авт.)», – розповів Копистко.

Щодо пасажира, який, згідно з попередньою інформацією, дорогою таємничо зник з транспортного засобу, поліцейський нічого сказати не зміг. Мовляв, якщо він нічого не порушив, то поліцію він не цікавить.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button