Кримінал

За 200 гривень чоловік сяде до в’язниці на 6 років

Поліцейські відділу кримінальної поліції Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області встановили особи двох молодиків, що пограбували місцевого жителя.

Про це ЧEline повідомили у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

На лінію «102» днями пізно увечері зателефонував 53-річний чернігівець та повідомив, що його пограбували невідомі.

На місце події виїхали поліцейські Чернігівського відділу поліції. В ході подальшої перевірки правоохоронці з’ясували, що чоловік повертався додому напідпитку. До нього несподівано підійшли двоє невідомих молодиків та відібрали у потерпілого сумку, в якій знаходились мобільний телефон, гроші в сумі 200 гривень та інше особисте майно.

Отримавши прикмети грабіжників, поліцейські розпочали пошуки зловмисників. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до пограбування причетні двоє 27-річних чернігівців, один з яких раніше судимий за крадіжки.

Один з них був затриманий. Мобільний телефон потерпілого у нього вилучено. Також поліцейські встановили та допитали свідків кримінального правопорушення.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж»). Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування. Поліція працює над встановленням місцезнаходження другого грабіжника, а також вивчає можливу причетність цього кримінального дуету до інших подібних злочинів.

Ще статті по темі

Back to top button