Кримінал

Затримали автівку з краденими люками (Фото)

На стаціонарному посту поліції на в’їзді до Чернігова поліцейські зупинили підозрілий автомобіль, у багажнику якого виявили вісім каналізаційних люків.

До Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення, що на в’їзді до міста поліцейські зупинили підозрілий автомобіль «ВАЗ-2108» із вісьмома каналізаційними люками на борту. Перед цим водій «вісімки» намагався проїхати повз пост на низькій швидкості з вимкнутими фарами. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. В ході подальшої перевірки правоохоронці встановили, що двоє вночі на легковику «ВАЗ-2108» проїхалися вулицями міста та викрали 8 каналізаційних люків для подальшого збуту до пункту прийому металобрухту. Саме під час переїзду зловмисників на приймальний пункт їх і затримала поліція.

24993149_369550273494255_2988010708254372219_n

Автомобіль разом із люками був вилучений правоохоронцями. За фактом крадіжок відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) – карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Поліцейськими перевіряється причетність кримінального дуету до інших подібних крадіжок.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Управління превентивної діяльності ГУНП у Чернігівській області

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button