Кримінал

Жахлива смерть уві сні: жінка померла після бійки зі співмешканцем

38-річна жителька селища Холми Корюківскього району 12 вересня померла від отриманих тілесних ушкоджень — синців на обличчі та плям червоного кольору.

Про смерть жінки поліції повідомила фельдшер «швидкої».

Про це ЧEline повідомило власне джерело.

За життя жінка зловживала спиртними напоями. Труп доставлено до моргу Корюківської центральної районної лікарні для проведення судово-медичної експертизи.

Розтин показав, що смерть жінки настала в результаті набряку-набухання головного мозку, забою головного мозку з субдуральною гематомою, внутрішньочерепної травми без ушкодження кісток черепа.

Співробітники кримінальної поліції «по гарячих слідах» встановили, що 11 вересня о 18:00 за місцем мешкання у загиблої виникла сварка з 39-річним раніше не судимим співмешканцем, в результаті чого останній вдарив її декілька разів кулаком в обличчя.

Від цих ударів вона не втрималася на ногах, вдарилась об двері й упала на підлогу, після чого лягла відпочивати, а вночі померла.

З місця події вилучено змиви плям бурого кольору, волосся з підлоги та одяг. Чоловік у скоєному зізнався і наразі затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Триває перевірка.

Ще статті по темі

Back to top button