Кримінал

Жительці Чернігова погрожували пістолетом

Близько першої ночі 21 квітня екіпаж патрульної поліції отримав інформацію, що на вулиці Харківській у під’їзді однієї з багатоповерхівок невідомий чоловік погрожує жінці зброєю.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігова.

Прибувши за вказаною адресою, у вікно між поверхами правоохоронці помітили чоловіка, що спускався сходами.

Чоловік вийшов із під’їзду і, побачивши поліцію, потягнувся правою рукою до кишені. Один з поліцейських блокував праву руку громадянина, а його напарник, що знаходився з іншого боку, – ліву. На місце події була викликана слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції.

Жінка, яка викликала поліцію, пояснила патрульним, що у сусідній квартирі сильно шуміли. Коли вона відчинила свої вхідні двері, щоб поговорити з сусідами, біля квартири стояв чоловік. Вона запитала, чи не з тієї він квартири, звідки лунає шум, і чи не міг би він сказати мешканцям, щоб вони поводилися тихіше.

У відповідь чоловік став погрожувати предметом, схожим на пістолет. Жінка зачинилася у своїй квартирі й зателефонувала на лінію «102».

У Чернігівському відділі поліції з’ясували, що предмет, яким чоловік погрожував, є стартовим пістолетом, а хуліганом виявився 30-річний раніше судимий чернігівець, який до того ж перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У поліції зареєстроване кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Джерело: Зачарована Десна

Ще статті по темі

Back to top button