Кримінал

Злодії масово обкрадають чернігівців

Зловмисник спеціалізувався на крадіжках велосипедів, речей домашнього вжитку та свійської птиці.

За шість місяців своєї злочинної діяльності злодій встиг викрасти 3 велосипеди, які господарі залишили у публічних місцях без нагляду,бензопилу, постільну білизну, мікрохвильову піч, холодильник, вироби з металу, харчі та 50 голів свійської птиці. Зловмисник не гребував нічим, викрадав все, що йому впадало в око.

Для затримання злодія були орієнтовані наряди поліції та групи затримання поліції охорони. На місця пригод виїжджали слідчо-оперативні групи, але крадій був вкрай обережний і кожного разу вчиняв нові злочини у різних частинах селища.

Поліцейські ретельно обстежили місця вчинення злочинів та опитали всіх можливих свідків. Оперативники відпрацювали антигромадський елемент та осіб, які вже мали проблеми із законом за вчинення злочинів майнового характеру. В результаті вжитих заходів оперативники вийшли на слід крадія.

9 квітня кримінальна поліція затримала зловмисника, ним виявився раніше засуджений 35-річний житель Прилуцького району. Чоловік зізнався, що викрадені речі він продавав, а отримані кошти витрачав на власні потреби.

Відносно зловмисника відкрито кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Поліція перевіряє крадія на причетність до вчинення аналогічних злочинів майнового характеру.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Зачарована Десна

Ще статті по темі

Back to top button