Культура

92-й театральний сезон стартував у Театрі ім. Шевченка (Фото)

Класична комедія за однойменною п’єсою Марка Кропивницького, оздоблена чудовими українськими мелодіями в сучасній обробці, запальними танцями, жартами, оригінальним сценічним оформленням.

В основі сюжету – конфлікт між дітьми та батьками. Двоє молодих хлопців служать наймитами в заможних господарів і до нестями закохані в їхніх дочок, яких батьки прагнуть віддати заміж за багатих женихів. Хлопці заради своїх коханих вдаються до хитрощів, через що виникає ціла низка комічних ситуацій.

Що вигадали кмітливі наймити, аби пошити в дурні своїх господарів та одружитися з їхніми дочками, ви дізнаєтесь, коли відвідаєте нашу виставу. А натхненна емоційна гра талановитого акторського ансамблю робить повну гумору та дотепних ситуацій класику привабливою та цікавою для будь-якого покоління.

У виставі задіяні

Заслужений артист України Олександр Куковєров, артист Євген Бондар, артист Едуард Брагіда, артистка Євгенія Василенко, артист Петро Великий, артист Анатолій Ковальський, артист Валентин Корінь, артист Микола Лемешко, артистка Ірина Лозовська, артист Альберт Лукашов, артистка Ксенія Макієвська, артист Олександр Манастирський, артист Павло Пугачов, артист Сергій Пунтус.

У масових сценах – артисти драми та балету театру.

Постановча група

Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Віра Тимченко

Диригент – Олексій Рощак

Художник із костюмів – Ганна Тищенко

Балетмейстер – Ольга Шпаковська

Хормейстер – Світлана Філін

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button