Культура

Чернігів три дні фестивалив на «Яскравій країні» (Фото)

Міжнародний конкурс дитячо-юнацького мистецтва «Яскрава країна в Чернігові-2017» у місті проходить у сьомий раз. Фестиваль зібрав понад 400 учасників не тільки з усієї України, конкурсанти приїжджали і з сусідньої Білорусі.

«Фестиваль має на меті показати таланти дітей, це обмін творчим досвідом. Окрім того, члени журі проводять майстер-класи для дітей», – розповідає директор фестивалю «Яскрава країна» Ольга Обласова.

Два дні поспіль, 22 та 23 вересня, учасники виходили на сцену, аби продемонструвати таланти. Номінація «вокал та інструментальний жанр» проходила в приміщенні музичної школи №1, танцівники виступали у міському Палаці культури.

Обдаровану молодь оцінювало професійне журі, до складу якого увійшли  відомі діячі культури та мистецтв. Так, наприклад, танцівників оцінював молодий, але вже відомий хореограф, учасник шоу «Танцюють всі-9» Богдан Урхов.

Після двох напружених фестивальних днів у неділю, 24 вересня, на сцені драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка пройшов Гала-концерт та нагородження переможців «Яскравої країни» у різних номінаціях.

Найвищу нагороду, гран-прі фестивалю, цього разу отримали учасники з Чернігова – шоу-балет «Ярмарка».

Фестиваль продовжує подорожувати країною. Після Чернігова «Яскраву країну» зустрічатимуть уже на Закарпатті.

Фото з мережі Facebook

Аліна Клименко

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button