Культура

Чернігівська пара взяла участь у «битві» наречених

У новому випуску шоу «Чотири весілля-6» відбулася одна з найзапекліших «битв» наречених шостого сезону за весільну подорож до сонячної Грузії.

У новому випуску глядачі дізналися, чи зможе витримати жіноча дружба напружену конкуренцію в боротьбі за незабутній медовий місяць із коханим та проти кого з наречених учасниці з Києва, Одеси й Чернігова створять коаліцію.

29-річна Леся та її коханий Вадим із Чернігова працюють ведучими весіль і ще жодного разу не були гостями на подібному заході, але своє весілля вже встигли відіграти. Річ у тім, що пара прожила 5 років у щасливому шлюбі і вирішила відсвяткувати перший ювілей – «дерев’яне весілля».

Цікаво, що наречений Вадим навіть вів одне з весіль реаліті «Чотири весілля». Як досвідчені ведучі, молоді мають свої «козирі в рукаві», які, на їхню думку, допоможуть здобути перемогу.

Молоді бачили сотні весіль, тож для них було дуже важливо вийти за рамки класичного проведення свята: наречена зустрічала гостей у яскраво-зелених кедах і літній сукні з відкритими плечима, а місцем проведення вибрали ресторан із дерев’яного зрубу. Гостей дивували конкурсами з дитинства, а також молоді запропонували запрошеним написати послання парі, яке вони відкриють через 5 років.

Рішуча Даша з Одеси сама виявила ініціативу, знайомлячись зі своїм майбутнім чоловіком, і вже на першому побаченні юнак не зміг встояти перед шармом нареченої й одразу зробив пропозицію «руки та серця».

2

Весілля зіграли зі справжнім одеським колоритом: свято вели два харизматичні одесити, гостей пригощали сушеними бичками та розважали запальними танцями. Місце проведення нагадувало маленький затишний одеський дворик.

Цілеспрямована Ася і її наречений Вадим із Києва не звикли здаватися, і після участі в першому сезоні реаліті «Чотири весілля», вирішили перевірити свою удачу ще раз, але вже на «дерев’яному весіллі». За 5 років пара встигла народити двох дітей – Ельдара і Злату, – і створити свій невеличкий меблевий бізнес.

chotiri-vesillja-6-smotret-8-vypusk-onlajn-efir-ot-30-03-2017-3

Дівчина впевнена, що цього разу перемога буде за нею, оскільки вона вже брала участь у проекті і знає, як схилити суперниць на свою сторону. Місцем проведення торжества пара вибрала ферму під Києвом. Ася і її дочка Злата вирішили важливу подію відсвяткувати в однакових сарафанах зеленого кольору, а син Ельдар підтримав маму та сестру, вибравши штани в тон.

Наречена Лілія з Києва вже була заміжня, але щастя в першому шлюбі так і не знайшла. Другий чоловік дівчини цілий рік завойовував довіру коханої, перш ніж показав, що може бути справжньою опорою не тільки для Лілії, але і для її сина, який, попри юний вік, вважає себе головним захисником мами.

4

Торжество Лілія запланувала відсвяткувати в червоно-білих кольорах і встановила дрес-код для гостей – вечірнє вбрання відповідних кольорів. На святі панувала настільки сильна атмосфера любові і тепла, що між свідком і однією з учасниць проекту спалахнула «іскра». Кохання з першого погляду двох молодих людей виявилося не просто симпатією: весілля цієї героїні проекту опинилося під загрозою зриву.

Джерело: «ТЕЛЕнеделя»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button