Культура

Чернігівський Одеський дворик у Гомелі (Фото)

Народившись на сцені Чернігівського філармонійного центру фестивалів та концертних програм, мюзикл «Ліричні та веселі історії Одеського дворика» нині завойовує серця глядачів уже за межами рідної сцени.

25 жовтня чернігівські артисти успішно виступили в сусідній Білорусі, в Гомелі, на одній із найбільших концертних сцен області – культурно-спортивного комплексу Гомельського відділення Білоруської залізної дороги. У залі на понад тисячу місць був аншлаг. Гуляли по Дерибасівській на гомельській сцені і невгамовна тьотя Роза, і гостра на язик Сонечка, і смішний Попандопуло, і лунали пісні з відомих кінофільмів, незабутні композиції великого Утьосова, Марка Бернеса. Веселий гумор мудрої  й прекрасної  багатонаціональної Одеси єднає людей у найкращий спосіб: через сміх і жарти, через пам’ять про історію, і світлий сум, і спогади, і надії.

«Виступ артистів Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм пройшов на високому художньому та організаційному рівні, отримав достойну оцінку керівництва області, викликав щирий інтерес у глядачів, що, без сумніву, позитивно позначиться на розвитку двосторонніх стосунків і творчому співробітництві», – йдеться в листі-подяці на ім’я Генерального директора Чернігівського філармонійного центру фестивалів та концертних програм Сергія Теребуна, що надійшов від директора Гомельської обласної філармонії Олени Давидовської. Дружба і співпраця колективів обох філармоній призвели до активного творчого обміну й цікавих гастрольних проектів.

Вистава Чернігівського філармонійного центру «Ліричні та веселі історії Одеського дворика», повернувшись із дружнього Гомеля, знову оселилася на рідній сцені, де 27 жовтня традиційно зібрала повний аншлаг.

Джерело: Чернігівський обласний філармонійний центр 

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button