Культура

До Батурина з’їдуться танцюристи з усієї України

18 листопада в гетьманській столиці Батурині відбудеться III Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Територія талантів–2017».

Фестиваль проводиться з метою виявлення найбільш талановитих і перспективних хореографічних колективів України та відкриття нових імен і талантів в галузі хореографічного мистецтва. Організатор проекту — танцювальний центр «Територія твого танцю» під керівництвом Ірини Баштан.

Захід відбудеться за підтримки Батуринської міської ради та Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця».

У конкурсі візьмуть участь як аматорські, так і професійні хореографічні колективи, окремі виконавці, що представляють хореографію різних стилів і напрямів: сучасна хореографія; бальна хореографія; народна хореографія (традиційний народний танець); народно-сценічний танець, стилізація народного танцю; естрадна хореографія; хіп-хоп та вільна танцювальна категорія. Під час фестивалю учасникам буде запропоновано екскурсійну програму Гетьманським Батурином.

Ще статті по темі

Back to top button