Культура

Фотоконкурс до Дня міста: розкажіть про Чернігів у жанрі стріт-арт

Управління культури та туризму Чернігівської міської ради та міський Палац культури оголошують конкурс фотографії «Це моє місто».

Історія нашого міста сягає глибини віків. Та час плине, Чернігів змінюється, розквітає новими барвами. Яким стає обличчя нашого міста у новому столітті? Які люди в ньому живуть? Розкажіть нам про це за допомогою фотографії у жанрі «Street Art». Вулична фотографія, або стріт-фотографія – це жанр фотографії, особливістю якого є те, що фото зроблене в громадському місці: на вулиці, в парку, на пляжі тощо.

До участі запрошуються професійні фотографи та фотолюбителі.

Для участі необхідно: до 14 вересня надіслати на електронну адресу [email protected] з поміткою «Фотоконкурс» не більше 5 якісних фотографій формату А3.

У листі вказати ПІП, контактний номер телефону та коротеньку інформацію про себе (скільки років, де працюєте/навчаєтесь, улюблена справа).

Оголошення переможців і підсумкова експозиція робіт конкурсу відбудеться 21 вересня в міському Палаці культури в рамках святкових заходів до Дня міста.

Переможців обиратиме компетентне журі. Автори трьох кращих робіт отримають грошові винагороди.

Шляхом інтернет-голосування буде визначено переможця в номінації «Лайк фото». Фото для голосування будуть розміщені на сторінці Facebook міського Палацу культури.

Увага! Менші за розміром знімки не прийматимуть. За організаторами залишається право відмовити в розгляді та публікації фотографії без пояснення причин відмови.

Фотографії приймають без логотипу автора та паспорта.

Організатори мають право використовувати роботи учасників для популяризації та висвітлення інформації щодо конкурсу.

Результати фотоконкурсу будуть оприлюднені на сайтах і на сторінках у соціальних мережах організаторів та співорганізаторів.

Докладна інформація за телефоном: 093-980-00-93.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button