Культура

«Кохання по-чернігівськи»: Оля і Євген – історія про півонії та почуття з дитинства

Вашій увазі романтична історія знайомства чарівної пари – Ольги Товстої і Євгенія Бабака.

Цю прекрасну історію надіслала Ольга Товста на конкурс «Кохання по-чернігівськи», який до Дня Святого Валентина, організував інформаційний портал ЧЕline.

«У всіх закоханих є своя історія знайомства, з якої «все почалося». Для інших вона може бути банальною, але тільки двоє знають, що вона особлива, що саме ця історія є відправною точкою їхнього шляху шаленого кохання. Ось і я хочу поділитися своєю історією. Почну з того, що наше знайомство не було якимось непередбачуваним, чи що. Ми з Женею з одного села і ходили в одну школу, тому знали ми одне одного давно. Але вся історія кохання розпочалась в далекому 2011 році, коли мені було 13 років, а йому лишень виповнилося 17. Ви спитаєте, яке кохання може бути у 13 років і куди дивились мої батьки? Відповім – кохання найщиріше, на яке здатне було моє серце, а батьки знали, що виховали правильно своє чадо (хоча, звісно ж, допізна ніхто не дозволяв і гуляли ми, як вся сільська молодь, на лавці біля двору.)

Зародження наших стосунків почалось на дні народження спільної знайомої. Коли все застілля закінчилось, ми сиділи біля вогнища та розповідали історії, Женя покликав мене поговорити. В ході розмови я дізналась, що подобаюсь йому давно і він запропонував мені зустрічатися. Тоді не дала ніякої конкретної відповіді. Просто сказала, що я не дуже вірю і давай поговоримо завтра. А на завтра ввечері мене чекав мій принц на велосипеді з таким здоровенним букетом білих півоній, що мене за ним видно не було.

Відтоді ми безмежно кохаємо одне одного і кожного року в червні місяці (а саме цей місяць для нас особливий) я отримую у дарунок від свого коханого здоровенний букет півоній, а кожного дня – радість і щастя, що він мій, а я – його кохана».

16652848_582980518576489_1899160584_n

Детально про конкурс та його умови читайте ТУТ.

Спонсор конкурсу: ресторація «Кардинал».

Ще статті по темі

Back to top button