Культура

Максим Микитась уже кинув оком і на культуру (Фото)

Максим Микитась засвітився під час першого патріотичного фестивалю документальних фільмів «КіноДок», що проходив у Чернігові з 20 по 22 травня.

Очевидно Максим Микитась йтиме на вибори по 206 округу. І вже активно розпочав свою передвиборчу кампанію: був одним із спів фінансистів цього фестивалю, їздить на зустрічі по селам Чернігівщини та піариться у місцевій пресі.

Крім того, благодійний фонд «Поліський оберіг», який тривалий час пов’язували із нинішнім міським головою Чернігова Владиславом Атрошенком, відтепер теж очолює він.

Як відомо, до Чернігівщини Максим Микитась не має ніякого відношення. Він просто вирішив використати округ як своєрідний «портал» для проходження у Верховну Раду.

Нагадаємо, з фондом «Поліський оберіг» пов’язують скупку голосів під час передвиборчої кампанії по 205 округу.

 

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Микитась этот, Атршенкоский кандидат, абсолютно чужой для Чернигова! Он признался, что до его «внезапного» решения баллотироваться был в городе два раза в жизни – один раз в салоне эротического массажа, а другой раз на охоте. Но при этом считает, что имеет право представлять громаду Чернигова в Парламенте?!

  2. Что тут еще гадать? Атрошенко не просто так предал Микитасю свой «благотворительный» фонд. Как и сам мэр на предыдущих выборах, Микитась займется сейчас раздачей «помощи»: деньгами, гречкой, штрих-кодами… Он такой же как и Атрошенко! И так же как и он забудет про жителей города, как только получит желаемый мандат!((((

Back to top button