Культура

Пісня, яка єднає: у Чернігові відбувся фестиваль фестиваль національних культур (Фото)

У Центральному парку культури і відпочинку м. Чернігова 24 серпня відбувся ХII Міжнародний фестиваль національних культур «Поліське коло».

За 12 років існування фестивалю у ньому взяли участь майже всі регіони України, а також гості з багатьох країн далекого та близького зарубіжжя, зокрема Індії, Конго, Італії, Німеччини, Польщі, незалежних держав, що утворилися на пострадянському просторі.

Ось і цього року «Поліське коло» розширилось за рахунок бажаних гостей із Могильовської області Республіки Білорусь та латвійського міста Даугавпілс.  Вони привезли з собою цікаві творчі групи, що урізноманітнили концертну програму національно-культурних товариств і десятків фольклорних колективів, що діють при сільських, районних і міських будинках культури Чернігівщини.

Загалом свої таланти продемонстрували близько тисячі аматорів. Задоволеними залишилися і гості, і господарі свята, що дає підстави для оптимістичного висновку: наступні фестивалі будуть ще цікавішими, зростатиме кількість їх учасників. А щоб ви трішечки долучились до теми, пропоную вам переглянути фоторепортаж із виступу наших друзів на сцені Центрального парку та поринути подумки в далекі краї.

Фоторепортаж і текст Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button