Культура

«Попелюшка»: актори Delight грають із тінню та 3D-технологіями (Фото, відео)

Весна – період зародження, початок нового шляху, це період свіжих сил і нових амбіцій.

Натхненний весняним настроєм колектив театру тіней Delight поспішає з рідного Чернігова, щоб презентувати свою нову постановку, в основі якої – всім відомий із дитинства сюжет казки «Попелюшка».

Окрім старої доброї тіні, команда продемонструвала чудеса 3D-технології, що стало абсолютно новим явищем у цьому жанрі. Технології відкрили театралам нові можливості для втілення раніше задуманих ідей і все це заради глядачів.

Історія про милу, добру, хазяйновиту дівчину, яка перебуває під гнітом своєї злої мачухи і сестер, але так мріє про зустріч з принцом. Мабуть, у більшості спогади з дитинства пов’язані з цією долею.

Музика, що зі сторінок книги, з екранів телевізорів, зі сцен театрів, у різних часових поясах і різними мовами планети нарешті добралася і до тіньового світу. Подібно до магії помаху чарівної палички, в казковій постановці театру гармонійно переплелися тіньова складова і анімаційні технології.

Можливість взаємодії головної героїні як із тінню, так і з анімацією на сцені, перебуваючи в цей час як за ширмою, так і на сцені. Барвисті сцени, підкріплені казковим музичним супроводом, добрі та злі персонажі, всі ці та багато інших запаморочливих перевтілень і дій ви зможете побачити, переглянувши постановку.

Це абсолютно нове видовище, якого глядач Delight’a ще не бачив.

Команда театру спрямує свою магію, щоб викликати в глядача позитивні емоції, посмішки, внутрішнє тепло і мурашки по шкірі.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button