Культура

Як Дорн Кремлю вилизував і плюнув на Україну: співак назвав війну на Донбасі сваркою (Відео)

Співак Іван Дорн, який 10-го квітня витанцьовував під «Гриби» на дні народження у Валіда Арфуша, знову опинився в епіцентрі медіа-скандалу.

Днями вийшло інтервю Вані російському блогеру Юрію Дудю, яке у соцмережах вже розібрали на цитати.

Розмова починалася доволі безневинно. Ведучий розпитував музиканта про тримісячне життя в Америці, де Дорн зі своєю бандою писав альбом.

Зокрема блогера зацікавило, як Ваня і музиканти жили стільки часу без жінок.

«Ми, насправді, дихаємо музикою, тому у даному випадку про них і не думалося. Дякувати Богу, є руки. Вони вирішують проблему», — пожартував на цю тему Дорн.

Також Іван розказав, який бюджет його останнього кліпу, знятого у Лос-Анджелесі — 20 тисяч доларів. І ще близько 60-ти тисяч він витратив на три місяці проживання там.

Крім того, Дорн згадав, як ще за часів роботи у «Пара Нормальних» виступав на передвиборчих концертах від партії Януковича. Щоправда, з певними умовами.

«Якщо агітувати – я не хочу, а якщо просто поспівати-потанцювати, то мені неважливо, які прапори там висять, це нормально«, — прокоментував ті концерти Іван.

Найцікавіше почалося тоді, коли Дудь запитав Дорна, з чим пов’язаний підйом української музики.

«Коли сталася сварка двох братів, усі молодші брати сказали «ні» всьому від старшого брата, хочемо усе своє. Музичні журналісти почали відшукувати українські колективи, щоб сказати, що в нас усе добре з музикою, і всього достатньо…» , — почав Іван.

Причому навіть російський блогер здивувався тому, що Іван назвав конфлікт двох країн просто «сваркою».

Також Дорна запитали про його виступ на «Новій хвилі» у 2014-му році, коли він співав «Танець пінгвіна» з тризубом на грудях.

«Цей виступ називається «не потрапити в халепу». Я тоді подумав, що треба вийти з тризубом, щоб ніхто не смердів», — приблизно такими словами Ваня описав свій тодішній вчинок, після котрого ЗМІ записали його у патріоти.

А ще блогер згадав, як рік тому Іван на концерті у Москві переказав вітання Києву.

«Я, напевно, таким чином страхував сам себе, тому що я виступаю у Росії – це факт», — сказав на це Дорн.

Джерело: Українська правда

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button