Культура

Сольний концерт чернігівської співачки (Фото)

Її сольного концерту ми всі чекали з нетерпінням, адже вона виросла як співачка в нашому місті. З раннього дитинства гартувала характер через безліч вокальних конкурсів і зрештою спалахнула яскравою зіркою на рідній сцені Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

15 листопада 2017 року в залі філармонійного центру був повний аншлаг. Ольга постала закритою в клітці, з якої вона вирвалася на свободу, символізуючи силу творчого джерела. І одразу підкорила публіку своїм виразним проникливим голосом.

І покотилися лавиною концертні номери, тримаючи глядачів у радісному збудженні – дві години пролетіли на одному диханні. Світові хіти, улюблені українські пісні у сучасній обробці, оригінальні й заворожливі хореографічні композиції, веселі, жваві, чи ліричні й пронизливі – весь вир цього дійства змушував сміятися або сумувати разом з артистами, плакати від бурхливих почуттів.

Колеги старалися для Ольги й для шановної публіки від душі, створюючи яскравий і неповторний бенефіс. Ведучими дійства були режисер-постановник Дмитро Обєдніков і Костянтин Слободенюк.

Привітати Ольгу і подарувати глядачам своє мистецтво прибув на концерт і справжній чаклун Артем Мойсієнко, якого жартівливо представили як голову ради директорів асоціації чорно-білих магістрів магічних наук Чернігова та області. Досвідчений артист, який свого часу дійшов до чвертьфіналу «Україна має талант», прикрасив свій номер дотепними жартами й наприкінці ще й перетворив звичайну серветку на червону троянду – для Ольги.

Зворушливу пісню-подяку Ольга Печко присвятила мамі. Віра Михайлівна була в залі з букетом троянд для доньки. Троянди для мами приготувала й Оля, і вони обмінялися букетами на сцені! А після концерту Віра Михайлівна розповіла, як Оля з раннього дитинства невтомно співала й танцювала, була незмінною учасницею різноманітних заходів та вокальних конкурсів, займалася в студії естрадної пісні.

Подих перехоплює від думки, яких ще несподіваних  і приголомшливих образів чекати від цієї багатогранної, різнопланової артистки, якій підвладні всі пісенні жанри й акторські амплуа. Їй пощастило і з природними даними, і з працелюбністю, і з мамою, яка підтримувала усе життя, і з колегами та усім дружнім колективом філармонійного центру, які дають розкриватися таланту, зростати й досягати нових вершин у цікавих творчих проектах.

Текст Віри Лобановської

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Ще статті по темі

Back to top button