Культура

Свято Вогняного Півника наближається

Із кожним днем дедалі ближчий новий 2017 рік. Ще є час, щоб підготуватися до свята, купити подарунки та прикрасити свій дім. У новому році до нас завітає Вогняний Півник, який принесе тепло та яскраві кольори в наші сірі дні.

Найкраща кольорова гама цього року – це золотисто-червона. Тож обов’язково перевірте свій гардероб: якщо не знайдете нічого підходящого, вирушайте на шопінг.

Щоб відчути новорічну атмосферу свята, розпочніть прикрашати свій дім за допомогою декору. Це породить феєричний настрій і створить затишок у вашій оселі.

Варіація кольорів для цього свята – червоний, золотий і зелений. Не менш популярні білий і сріблясті кольори. Стиль на Новий Рік можна обрати дуже простий. Як відомо, півень – це сільська птиця, тому було б чудово підкреслити деталі такими атрибутами, як плетені кошики, посуд із глини, вазони з соняшниками і – найголовніше – натуральний текстиль із зображенням нашого героя.

Який же Новий Рік без подарунків? Креативити можна на максимум, головне – бажання. Якщо у вас обмаль часу, то можна придбати новорічні сертифікати, це дуже класна ідея. Актуальною темою зараз є також подарунки, зроблені власноруч, наприклад, можете сплести шарфика, шкарпетки або светр. Це дуже теплий і приємний подарунок.

Загалом підготовка до нового року – це дуже приємна і радісна подія, тож не гайте часу, починайте діяти просто зараз.

Ще статті по темі

Back to top button