Культура

Тетянин день у Чернігівському філармонійному центрі – повний аншлаг (Фото)

По домашньому тепло і затишно відзначили у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм Тетянин день 25 січня. Це християнське і народне свято стало  чудовим приводом зібратися під дахом гостинного філармонійного центру, зустрітися з улюбленими артистами, разом помолитися за кращу долю. Традиційно вже десять років поспіль День Тетяни готує й проводить іменинниця, лауреат міжнародних конкурсів артистка вокалістка-солістка Тетяна Олійник. Цього разу вона віддала сцену переважно молодим талановитим колегам, які задали сучасний ритм і драйв насиченому і яскравому концерту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капела бандуристів дала концерт до Дня Соборності України

У концерті взяли участь зіркові співаки: заслужений артист України Сергій Сулімовський, лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів Марина Коваленко, Ольга Печко (у співпраці з артистом Костянтином Слободенюком), В’ячеслав Мацвійко, Олена Близнюк, Світлана Приймак, Богдан Тонкошкурий, В’ячеслав Петрик. Повноти й довершеності додавали пісенним номерам балетні постановки лауреата міжнародних конкурсів театру танцю «Екватор» за участі його керівника Віктора Войникова та артистів Олександра Коваленка та Катерини Великої.

Серед родзинок концерту – дует Сергій Сулімовський-Марина Коваленко зі зворушливою композицією «Любов останньою ніколи не буває». Серед  чудових несподіванок – тріо Олена Близнюк, Світлана Приймак і Тетяна Олійник з феєричним виконанням жартівливої пісні «Балувана Галя» з репертуару групи Selfy. А також номер В’ячеслава Мацвійко «Сірожине пирожине» з репертуару групи «ТІК», де на «підтанцьовці» запалював глядацький зал сам режисер колективу концертних виконавців Дмитро Обєдніков.

Душевного тепла додали концерту виступи талановитих синів іменинниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сольний концерт чернігівської співачки

Вітали глядачів зі святом і особисто колегу Тетяну Олійник чудовими концертними номерами заслужена артистка естрадного мистецтва України Ніна Коцур, колектив Академічного народного хору Чернігівського філармонійного центру під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Володимира Коцура, Капела бандуристів імені Остапа Вересая Чернігівського філармонійного центру під керівництвом заслуженої артистки України Раїси Борщ та заслуженого працівника культури України Миколи Борща, а також потішили басом Івана Берізки та його проникливим  «Взяв би я бандуру» у супроводі капели.

Кульмінацією програми стала спільна молитва усіх присутніх за Україну та її народ, до якої закликала Тетяна Олійник: «Сьогоднішнім концертом ми завдячуємо нашим захисникам. І тому я попрошу усіх  з’єднати наші руки, з’єднати наші серця  і разом помолитися за наш багатостраждальний народ!»

Віра Лобановська

Фоторепортаж Віктора Кошмала 

Ще статті по темі

Back to top button