Культура

У Чернігові стартує конкурс на тему «здорового способу життя»

Конкурс проводить громадська організація «Центр профілактики «Вибір» спільно з благодійною організацією «Аратта» в рамках проекту «Бюджет участі-2017» у м. Чернігові.

Малюнки і фотознімки на конкурс розміром А4 організатори прийматимуть до кінця березня. Їх варто надсилати чи приносити на поштову адресу ГО «Аратта» в Чернігові: вул. Станіславського, 40, з поміткою «На конкурс малюнків».

Обов’язково треба вказати на конверті чи на самих малюнках ім’я, прізвище та вік дитини, а також контакті телефони батьків чи опікунів. А фотографії можна надсилати до кінця квітня на електронну адресу: [email protected] (в листі також обов’язково вкажіть ім’я, прізвище та вік дитини, а також контакти батьків/опікунів). Більш детальну інформацію шукайте на сторінках організаторів у соціальних мережах.

«Умови участі в цьому конкурсі прості, вік учасників – до 18 років, а тематика доволі широка – здоровий спосіб життя. Варто враховувати, що йдеться не лише про фізичні вправи та навантаження, адже поняття «здоров’я» включає цілий  комплекс фізичних, психологічних і духовних складових. Підсумки конкурсу будемо підбивати, коли закінчиться термін подачі/прийому робіт. Минулого року ці роботи ми передавали у Волноваху нашим солдатам, які захищають Україну на Сході. Це дуже зворушливо, це надихає, адже вони розуміють, заради чого це все відбувається. Гадаю, цього року зможемо навіть підготувати відповідну виставку, будемо використовувати ці малюнки у нашій діяльності.»,– пояснив голова правління ГО «Центр профілактики «Вибір» Валерій Рябуха

Для учасників конкурсу малюнків і фотографій передбачені заохочення – набори для творчості, фотоальбоми та фоторамки. Тож організатори  чекають на творчі роботи.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button