Культура

У Чернігові відбулася прем’єра вистави»Одна дружина на двох» (Фото)

У міському палаці культури 12 березня відбулася прем’єрна музично-комедійна вистава-концерт «Одна дружина на двох».

Дія відбувається саме на свято 8 Березня. Двоє чоловіків поспішають до коханих жінок. Натхнені, доглянуті, з подарунками. Але … трапляється непередбачене! Вони опиняються в елітному ліфті елітного будинку! Воля випадку чи мінливість долі?

Стильний, респектабельний, багатий бізнесмен-будівельник і неформал, який живе за своїми поняттями. Що може бути спільного між цими людьми? Вони такі різні чи в глибині душі ми всі схожі? Як бути, якщо вже вечоріє, а ліфт завмер? І диспетчер не відповідає… Та ще й товариство одне одного для кожного з них незрозуміле, дивне та дратівливе…

Вистава про кохання, про любовний трикутник і про те, як спробувати завести ліфт в екстремальній ситуації. І все це в компанії із Миколою Бічуком та Євгеном Сидоренком.

У виставі також задіяні провідні артисти нашого міста: Алла Гаркуша, Євген Мацак, Анжеліка Гальчук, заслужений артист України Володимир Гришин.

На виставі було море гумору, приємні та знайомі всім пісні. І, звісно, море квітів артистам і щирі оплески від глядачів.

Фоторепортаж і текст Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button