Культура

У Чернігові відбувся обласний чемпіонат із шахів серед воїнів АТО (Фото)

У Чернігові на базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 з метою популяризації шахів в області та підвищення спортивної майстерності пройшов перший в області, – та й не тільки в області, а й в Україні – чемпіонат з активних шахів серед учасників бойових дій.

І не біда, що в  першому чемпіонаті взяли участь лише 10 осіб, головне  – він відбувся. Завітали учасники бойових дій із Сосниці, Носівки, Коропа, Варви та Чернігова.

Організатори змагань – Департамент сім’ї, молоді та спорту, шахова федерація, міська організація «Спорт для всіх» – зробили все, щоб ці змагання відбулися дієво.

Проведення першого чемпіонату в області передує Всеукраїнському чемпіонату, який пройде навесні в Чернігові. У нашій області відкривається нова сторінка розвитку фізичної культури і спорту.

Змагання пройшли згідно з кодексом ФІДЕ за швейцарською системою в 7 турів. Фінансову підтримку чемпіонату надав депутат обласної ради Олег Авер’янов, що дало змогу нагородити учасників змагань, згідно із зайнятими місцями. Головний приз Кубок, медаль і грошову премію в розмірі 1500 гривень отримав КМС Леоненко Андрій із Чернігова. Друге місце, медаль та грошову премію в розмірі 1200 гривень отримав Логвін Сергій із Варви. Третє місце, медаль та грошову премію в розмірі 1000 гривень отримав Тильний Володимир із Носівки.

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Ще статті по темі

Back to top button