Культура

У Прилуках відкрили пляжний сезон (Фото)

Сьогодні в Прилуках відбулось відкриття пляжу та визначення прилуцької «Міс Бікіні».

Прилуцький козацький полк уже традиційно є організатором свята.

З самого ранку на прилуцькому центральному пляжі було чутно дитячий сміх, жарти молоді, гучну музику та розмови дорослих. Розважальна програма розпочалася із приїзду аніматорів від театральної студії «Фортуна», переодягнених у казкових персонажів, які в одну мить підняли настрій маленьких гостей заходу. Проведення цікавих спортивних конкурсів та естафет змусило дітей радісно посміхатися та з великим задоволення поринути в маленьку казку.

Тим часом молоде покоління художників вже розпочало змагання за титул «Найкраще графіті».Майстри пензликів і фарб повільно, але впевнено перетворили звичайний паркан на справжнє художнє диво. Автори найкращих робіт були нагороджені цінними подарунками.

Далі гостей заходу дивувала чарівна й тендітна половина – жінки.

У конкурсі «Міс Пляжу 2016» («Міс Бікіні») за перемогу змагалося 10 зовсім різних, але однаково неперевершених жінок.

У різних конкурсах дівчата проявляли себе якнайкраще, а об’єктивне журі із 6 чоловіків оцінювало конкурсанток і визначило переможниць у 10 номінаціях. Нагороду отримала Степуренко Дана.

І малеча й дорослі разом раділи таким простим речам, як повітряні кульки, малюнки на парканах, солодка вата, морозиво та звичайне спілкування. Сяючі від щастя очі та усмішки на вустах гостей — ось чому так важливо частіше проводити подібні заходи!

Джерело: PRILUKI.CITY

Ще статті по темі

Back to top button