Культура

У музеї Коцюбинського триває виставка чернігівських художників (Фото)

Роботи чернігівських митців уже традиційно спекотними літніми днями прикрашають виставкову залу музею-заповідника Михайла Коцюбинського. Картини вражають різноманіттям авторських технік і жанрів та оригінальним підходом до втілення мистецького задуму. Кожен із авторів працює у своєму напрямі, має свій світогляд та естетичний смак.

Академічний живопис, графіка, сюрреалізм, абстракція, концептуалізм, імпресіонізм та багато інших художніх напрямків знайшли своє відображення у творах чернігівських митців, представлених на виставці. Кожна робота вирізняється оригінальним просторовим рішенням композиції, а колористика та світлові акценти у поєднанні з яскравими деталями дають змогу якнайкраще донести до глядача ідею, втілену автором у своєму живописному творі.

Уперше в цій виставці бере участь майстер-чеканник зі Славутича Борис Кузнєцов, який уже понад 40 років займається чеканкою – призабутим, але надзвичайно цікавим видом творчості.

У виставці беруть участь 12 авторів: Синельник Олег, Воробйова Юлія, Сагайдачний Андрій, Ткач Олександр, Литвиненко Андрій, Коверзнєв Святослав, Зуганов Дмитро, Мажуга Катерина, Рибіна-Ткач Марія, Кравченко Володимир, Лисиця Валерій, Кузнєцов Борис.

Виставка працюватиме до 3 вересня.

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button