Культура

Всеукраїнський фестиваль команд КВН відбудеться у серпні

З 4 по 7 серпня на території комплексу «Голубі озера» відбудеться Всеукраїнський фестиваль команд КВН.

Про це повідомив начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради Валерій Семенець.

За його словами, такий фестиваль проводиться вже втретє й у минулому році у ньому взяли участь 18 команд із різних регіонів України.

Валерій Семенець також розповів про святкування Дня молоді у нашому місті, який традиційно відзначається в останню неділю червня.

У цей день у міському Палаці культури відбувся 13-й Міжнародний фестиваль молодіжного гумору «Хрущъ live-2017», який зібрав учасників як з України, так і з Вірменії та Білорусі. Команди були відібрані в режимі он-лайн за попередніми заявками. У якості спеціальних гостей поза конкурсом виступила чернігівська команда «7*Я». А після відіграних двох конкурсів (фрістайл та музична розминка з глядачами) журі визначило переможців:

1 місце (приз — 3000 грн) – команда «ДЖАН» (Збірна вірмен України);

2 місце (2000 грн) – команди «Кляки» (Гомель, Білорусь) та «Тобі Альдервейрельд» (Прилуки);

3 місце (1000 грн) – «Другая команда» (Мариуполь) та « Рука в синице» (Скадовск).

Крім того, напередодні свята, 23 червня, в приміщенні розважального центру «Базис» управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради зібрало 50 представників молодіжного руху, активістів інститутів громадянського суспільства, органів студентського та шкільного самоврядування. Всіх учасників тут чекав турнір з боулінгу, розважальна програма, кулінарний квест, а також вручення грамот і подяк.

За вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики у місті Чернігові та з нагоди Дня молоді Подяками міського голови відзначені:

Склярець Денис, заступник Голови правління з питань розвитку ПАТ Базис, директор розважального комплексу «Мадагаскар»;

Молчанова Серафима, студентка Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т. Г. Шевченка, голова Чернігівського осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації Фундації регіональних ініціатив.

Грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту відзначені: ЧО ВМГО «Фундація регіональних ініціатив», ЧМГо «Семаргл»,  ЧО «Асоціації гайдів України «Полісяночка», ЧМГО «Клуб інтелектуальної молоді», Чернігівська ліга КВН, «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання», Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей  та молоді, «Громадське телебачення: Чернігів», актив студентського та шкільного самоврядування «Перехрестя».

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button