Культура

Закоханим – концерти, самотнім – футбол: святкові заходи у День святого Валентина

У чарівний День кохання та любові кожен чернігівець легко знайде для себе культурний захід на свій смак і гаманець.
У міському Палаці культури очікується святкова шоу програма до Дня закоханих – «Перший поцілунок». На сцені артисти міського палацу культури та їхні гості створять для вас майже казкову атмосферу. Тож якщо ви хочете згадати, як вперше поцілувались, завітайте на «Перший поцілунок» міського Палацу культури.

Початок – 16:00

До Дня всіх закоханих на чернігівців очікує ще один приємний сюрприз. У драматичному театрі відбудеться концерт відомого українського співака ALEKSEEV. Новоспечений кумир тисячі глядачів презентує свій дебютний альбом. Тож якщо ви досі не придумали, який подарунок зробити своїй дівчині, – поспішайте до кас драматичного театру.

Початок – 18.00

Оскільки винуватець сьогоднішнього свята родом з Італії, логічно буде зробити основною кухнею цього тижня саме італійську. У Чернігові для цього чимало місць, де можна скуштувати смачну піцу та поринути в атмосферу країни-чобота. Тож не зволікайте, а вибирайте те, яке вам до душі.

А для самотніх чоловіків цього вечора є безпрограшний варіант – вкотре «закохатися» в улюблену чоловічу гру. Тим паче, що на екрані кінотеатру «Мультиплекс» триватиме пряма трансляція футбольного матчу «ПСЖ» – «Барселона».

Початок – 21:30

Кохайте і будьте коханими!

Експерт із культурного відпочинку Ксенія Строкіна

Ще статті по темі

Back to top button