Культура

Злата Огневич на концерті в Чернігові вперше презентує новий літній хіт

Злата Огневич вже 15 травня дасть сольний концерт у Чернігові в рамках свого туру «Запали вогонь». Половина туру Злати Огневич з аншлагами пройшла по країні, попереду співачку чекають ще шість міст — серед яких: Чернігів (15 травня), Дніпропетровськ, Суми, Полтава, Кременчук, Чернівці. Кілька днів тому артистка представила шанувальникам україномовну композицію «За літом, за весною». Жителям Чернігова вперше вдасться почути виконання запального хіта з вуст Злати Огневич. Варто відзначити, після прем’єри в Інтернеті Злата отримала величезну кількість позитивних відгуків у соціальних мережах, в тому числі і на популярному відеохостингу YouTube.

— Зараз я репетирую з музикантами нову пісню «За літом, за весною»

і вже чекаю поїздку в Чернігів. До речі, в цьому місті мене чекає не тільки концерт, а й автограф-сесія в одному з торгових центрів, — розповіла Злата Огневич.

Також в концерті прозвучать всім відомі пісні — Gravity, Запали вогонь, Мереживо, Пристрасть, На острові любові, Далеко, Ангели, One day і інші композиції. Нагадаємо, Злата в рамках концертного туру «Запали вогонь» вже побувала в таких містах: Київ, Львів, Трускавець, Сміла, Олександрія, Кривий Ріг, Миколаїв, Херсон.

Ще статті по темі

Back to top button