Економіка

На Чернігівщині стали менше виготовляти хліба та рибних консервів

За результатами роботи у січні – серпні поточного року харчопереробні підприємства області мають показник 124,6%, у порівнянні з відповідним періодом минулого року.

Про це ЧEline повідомили у Департаменті агропромислового  розвитку Чернігівської ОДА.

Збільшено виробництво м’яса ВРХ свіжого чи охолодженого – на 26,2%, м’яса свиней охолодженого – на 13,7%, виробів ковбасних – на 5,9%, олії соняшникової – на 20,1%, молока обробленого рідкого – на 9,1%, круп – на 2,4%. Також за цей період зросло виробництво готових кормів для тварин та тютюнових виробів.

Зниження обсягів виробництва маємо по переробленню та консервуванню риби, виробництву борошна, хліба та хлібобулочних виробів, окремим видам молочних та м’ясних продуктів, консервуванню овочів та фруктів, виробництву кондитерських виробів та напоїв.

Ще статті по темі

Back to top button