ФК "Десна"

Чернігівську «Десну» вважають найорганізованішою командою першої ліги

Гра «Десни» зі столичною «Оболонь-Бровар» 29 квітня важлива для обох команд. Чернігівці, яких в останніх кількох іграх переслідують невдачі, прагнуть нарешті порадувати своїх уболівальників. Натомість гості претендують на одну з путівок до елітного дивізіону. Для них кожен матч – на вагу золота. Тому їдуть до Чернігова по три очки.

«Дуже непроста гра нас чекає в Чернігові. На мою думку, «Десна» – найорганізованіша команда першої ліги, що завдає чимало проблем суперникам. Недарма в минулому турі вони зіграли внічию з «Гірником», а в останніх п’яти зустрічах не пропускали більше одного м’яча. Проте ми підходимо до цієї гри з великою відповідальністю та в повній бойовій готовності», – сказав клубному сайту захисник «пивоварів» Євген Шевченко.

Нинішній сезон деснянці дограють у рідних стінах. А вже наступний, із великою вірогідністю, проведуть поза межами Чернігова. Клуб планує врешті-решт домовитися з Міністерством сім’ї, молоді та спорту та почати реконструкцію поля та стадіону ім. Гагаріна.

Ще статті по темі

Back to top button