ФК "Десна"

«Десна» перемогла завдяки хет-трику Чепурненка (Відео)

Чернігівська «Десна» поставила ефектну крапку в останній домашній грі цього сезону. Сіверські футболісти не залишили жодних шансів краматорському «Авангарду» і без проблем переграли суперника.

Не встигли уболівальники зайняти місця на трибунах, як «Десна» швидко відкрила рахунок. Забитим голом відзначився Євген Чепурненко.

Незабаром деснянці подвоїли рахунок. Масована атака увінчалася успіхом, Євген Чепурненко ударом з льоту відправив м’яч у ворота.

Та на цьому чернігівці не зупинилися. Наприкінці першого тайму сіверяни забили суперникам гол у роздягальню. Автором третього м’яча знову став  Чепурненко. Для Євгена цей хет-трик —  перший у професійній кар’єрі.

«Настраивались на игру, хотели порадовать болельщиков. Ребята приложили максимум усилий чтобы победить. Три гола – это впервые вмоей каръере, надеюсь и дальше радовать поклонников «Десны», —  півзахисник«Десни» Євген Чепурненко.

У другому таймі  «Авангард» зробив лише одну заміну, яка виявилася результативною. Замість Карася на поле вийшов Швець і з 30-ти метрів красивим ударом зняв павутину з воріт Олега Шевченка.

Пропустивши гол «Десна» не закрилася на своїй половині, а спокійно володіла ігровою ініціативою. Гості намагалися атакувати, але їх зусилля були марними. Сіверяни впевнено контролювали хід гри і зберегли комфортний рахунок.

«Рад то, что забили быстрый гол, не расслабились. Результат по игре», — асистент головного тренера «Десни» Олександр Приходько.

«Первый тайм отвратительный. Так в футбол не играют. Во втором тайме соперник играл по счету и заслужил победу», -головний тренер «Авангарда» Яків Кріпак.

Свою останню гру у сезоні «Десна» зіграє у Миколаєві 1 червня. Суперником деснянців буде «Миколаїв». Саме у цьому двобої вирішиться доля сьомого місця.

Ще статті по темі

Back to top button