ФК "Десна"

«Десна» перевірить на міцність «Інгулець»

Сьогодні, 8 жовтня, чернігівська «Десна» у 13-му турі першої ліги Чемпіонату України з футболу на «Оболонь-Арені» зустрінеться із «Інгульцем». Раніше між собою «Десна» та «Інгулець» в чемпіонатах України не перетиналися. Ця зустріч стане першою для обох клубів. Перед поєдинком команди перебувають у різному настрої. «Сіверяни» у Горішніх Плавнях розгромили «Гірник-Спорт» (5:2), а «Інгулець» на власному полі поступився краматорському «Авангарду» (2:3).

Навколо цього матчу розгорівся справжній скандал в українському футбольному просторі. Цікаво чи вплинуть навколо футбольні розбірки на підготовку до матчу з «Десною»? Що не кажіть, але чернігівці зараз на підйомі. Чудова гра підопічних Олександра Рябоконя дозволила їм посісти чільне місце у трійці лідерів. На жаль, «Інгулець» теж «третій»…але з кінця (16 місце). Не допоможе «Інгульцю» у грі з «Десною» Нвамора. Келвін пропускатиме матч через дискваліфікацію.

У центральному матчі туру між собою зіграють перша і друга команди чемпіонату — «Іллічівець» та «Верес». Чи зможе цим скористатися «Десна» і потіснити рівнян з другого місця? Відповідь на це запитання дізнаємось вже незабаром…

Ще статті по темі

Back to top button