ProСпортФК "Десна"

«Десна» проявила характер і перемогла лідера чемпіонату (Відео)

Чернігівська «Десна» у центральному матчі туру зробила приємний подарунок своїм вболівальникам.

Сіверські футболісти на столичній «Оболонь Арені» здобули вольову перемогу над лідером чемпіонату – маріупольським «Іллічівцем».

Проте у першому таймі події розгорталися не на користь «Десни». Приазовці заробили пенальті, яке без проблем реалізував Віталій Кольцов.

Незабаром «Десна» могла зрівняти рахунок, але голкіпер «Іллічівця» врятував свою команду після ефектного удару Мостового зі штрафного.

Ключовий епізод, який вплинув на хід поєдинку стався у другій половині матчі. Маріуполець Кисіль отримав червону картку і залишив свою команду у меншості.

Перевага у більшості додала сил чернігівським футболістам. Сольний прохід Дениса Фаворова увінчався чудовим голом у ворота «Іллічівця». А вже через три хвилини «Десна» отримала право на пенальті. Олександр Філіппов майстерно виконав 11-метровий удар.

Та на цьому «сіверяни» не зупинилися. Лука Коберідзе влучив у стійку, а першим на добиванні був Олександр Філіппов, який оформив дубль у принциповому поєдинку та приніс перемогу «Десні».

— Борьба характеров, никто не хотел уступать. Радует, что проигрывая 1:0, проявили характер и выиграли, — Олександр Приходько, асистент головного тренера «Десни».

— Мы проиграли в борьбе, мы подустали, не успевали за соперником, а соперник использовал все, что создал. Поэтому поздравляю «Десну» с победой, — Олександр Севідов, головний тренер «Іллічівця»:.

Після перемоги над лідером «Десна» впевнено закріпилася на другому місці у турнірній таблиці. Свою наступну гру «сіверяни» зіграють 9-го листопада на «Оболонь Арені». Суперником чернігівців буде «Миколаїв».

Ще статті по темі

Back to top button