АФІШАФК "Десна"

ФК «Десна» проведе відкриту зустріч із вболівальниками (Афіша)

У четвер, 2 червня, о 18:30 в актовій залі готелю «Профспілковий» відбудеться зустріч керівництва, тренерського штабу та футболістів ФК «Десна» з вболівальниками.

Мета зустрічі – підбити підсумки сезону та обговорити перспектив розвитку ФК «Десна».

Чернігівська «Десна» вже багато років є гордістю та головною спортивною командою області. Зараз в історії клубу починається нова сторінка – в керівництва амбітні плани щодо розвитку ФК «Десна». Клуб стає народним і ставить найвищі спортивні завдання. ФК «Десна» відкриває свої двері для вболівальників і журналістів, і, як підтвердження планів керівництва, – відкрита зустріч, що має стати традиційною, з вболівальниками та журналістами.

На зустріч запрошуються всі вболівальники, журналісти та небайдужі жителі міста, яким цікаве сьогодення та майбутнє футбольного клубу «Десна».

Після завершення офіційної частини зустрічі вболівальники зможуть поставити свої запитання футболістам та керівництву клубу.

Після заходу можна буде придбати атрибутику ФК «Десна» й отримати автографи футболістів і тренерського штабу.

Зустріч відбудеться в четвер, 2 червня, о 18:30. Місце зустрічі: актова зала готелю «Профспілковий», вул. Шевченка 105-А. Вхід вільний.

Ще статті по темі

Back to top button