ФК "Десна"

ФК «Десна» шукатиме футбольні таланти Чернігівщини (Відео)

Чернігівська «Десна» хоче побудувати міцний фундамент для розвитку клубу. Не останнє місце в цьому плані займає виховання молодого покоління. Віднині «деснянці» беруть шефство над однойменною дитячо-юнацькою спортивною школою, де займаються юні місцеві футболісти.

«Завдання – це відновити зв`язок від дітей до дорослих гравців, маємо намір робити другу команду, будемо робити все, щоб якомога більше вихованців нашої ДЮСШ в ній грали», — – віце-президент ФК «Десна» Ігор Базилінський.

Один з перших кроків такої співпраці – вручення маленьким вихованцям футбольної школи форми. Сучасні манішки хлопчаки використовуватимуть під час тренувань. На думку екс-гравця «Десни», а нині працівника ДЮСШ Володимира Чуланова, кожен маленький чернігівець, який обирає футбольний шлях, має ставити собі за мету потрапити до складу головної команди області — «Десни». В той час і двері клубу повинні бути відкритими для місцевих вихованців.

 «Десять лет назад, когда я пришел в команду на трибунах было по 5 тысяч болельщиков, в команде было по 8-9 воспитанников черниговского футбола, которые выходили в старте. Эти традиции мы будем возрождать», — екс-гравець ФК «Десна» Володимир Чуланов.

Очікується, що найближчим часом Володимир Чуланов очолить дитячо-юнацьку спортивну школу з футболу «Десна».

«Особое внимание будем уделять ребятам, родителям будем рассказывать, что б они прививали, что нужно ходить на тренировки и стремиться заиграть в клубе», — екс-гравець ФК «Десна» Володимир Чуланов.

Очільник міського управління спорту екс-біатлоніст Андрій Дериземля, вважає, що найважливіше – зробити підготовку молодих футболістів максимально якісною. Незабаром планують реконструкцію стадіону «Локомотив» — він стане базою для юних «деснянців».

«Футбольний клуб «Десна»- це професійний клуб і тут не можна тримати людину через прописку. В першу чергу це повинен бути професіоналізм, а тренера повинні з дітей виховувати чемпіонів», — начальник міського управління фізкультури і спорту Андрій Дери земля.

Наразі чернігівська «Десна» не грає на домашній арені через реконструкцію газону. Однак, наприкінці жовтня команда повернеться у рідні стіни.

Ще статті по темі

Back to top button