ФК "Десна"

ФК «Десна» знову програла на очах власних вболівальників (Відео)

Чернігівська «Десна» вдруге поспіль програла на власному полі. У минулому турі деснянці віддали три очки «Іллічівцю» з Маріуполя, а цієї п’ятниці підопічних Олександра Рябоконя обіграла найрезультативніша команда ліги «Оболонь-Бровар». Все розопчиналося для чернігівців непогано. Рівна гра, напівмоменти виникали біля обох воріт, одного разу гостей врятувала поперечина. Тим не менш гостям вдалося піти на перерву з забитим голом. На 44-ій хвилині Іващенко ударом з-замеж карного майданчика відкрив рахунок.

Поперерві малюнок гри мало змінився. Атакувальні потуги десняців пивоварам вдавалося стримувати, натомість «Оболонь» відповідала гострими контр-атаками. Однак вдруге забити гостям судилося після довгої позиційної атаки. Влучний удар головою в активі Сахнюка. Після другого пропущеного голу у чернігівців опустилися руки, натомість «Оболонь» ще декілька разів могла забивати. Чернігвців виручав або голкіпер або каркас воріт. В результаті поєдинок так і завершився перемогою «Оболоні» з рахунокм 2-0.

У турнірній таблиці чернігівська «Десна» знаходиться на 10-й сходинці. У наступному турі сьомого травня підопічні Олександра Рябоконя зіграють на виїзді з 12-ю командою ліги «Гірник-Спортом».

Ще статті по темі

Back to top button