ФК "Десна"

Гостьова перемога «Десни» в Краматорську

Після розгромної поразки в минулому турі від «Колоса» з Ковалівки чернігівська «Десна» завітала в гості до Краматорська, де зіграла матч дев’ятого туру чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги проти місцевого «Авангарду».

Матч розпочався з атак наших футболістів, і вже на 6-й хвилині Олександр Філіппов головою переправив м’яч у ворота, проте за кілька секунд до цього лайнсмен підняв прапорець, фіксуючи положення поза грою в нашого нападника.

Ще через п’ять хвилин, після удару Бовтрука, голкіпер краматорців у карколомному стрибку зумів перевести м’яч на кутовий.

Ближче до середини першого тайму господарі зуміли вирівняти гру, а вже наприкінці першої половини гри після обрізки захисників «деснянці» мало не пропустили гол у власні ворота.

До перерви ще кілька разів довелося вступати у гру Махновському, нашому голкіперу, і виручати свою команду від неприємностей.

Після перерви команди заграли значно жвавіше, й гострі моменти почали виникати біля обох воріт. І на 60-й хвилині швидка контратака наших футболістів завершилася взяттям воріт – Євген Чепурненко забив гол у нижній кут воріт «Авангарду».

Після забитого голу чернігівські футболісти віддали ініціативу своїм суперникам із Краматорська, і раз-по-раз у гру повинен був вступати наш голкіпер. Однак саме «деснянці» в доданий арбітром час змогли провести швидку атаку на ворота господарів поля, і все той же Євген Чепурненко зробив «дубль» і подвоїв перевагу своєї команди в рахунку.

Фінальний свисток головного судді матчу зафіксував перемогу нашої команди над суперниками з Краматорська з рахунком 2-0.

Чернігівська «Десна» здобула дуже важливі 3 залікові бали у свою скарбничку – і тепер поділяє четверту і п’яту сходинку в турнірній таблиці з «Колосом» (Ковалівка), маючи 17 очок після дев’яти зіграних матчів.

Наступну гру «Десна» проведе знову в гостях.

18 вересня чернігівські футболісти зіграють з ФК «Суми».

Ще статті по темі

Back to top button