СпортФК "Десна"

Махновський і Фаворов у символічній збірній туру

За підсумками 30-го туру два гравці «Десни» потрапили до символічної збірної. Експерти Sportarena включили Дениса Фаворова та Костянтина Махновського до топ-11. Крім того, Єгор Карушов входить до символічної збірної як заміна на позицію правого півзахисника.

UPL-1liga30

Воротар – Костянтин Махновський («Десна»)

Оскільки для «Десни» важка виїзна перемога над Інгульцем мала велике значення, вважаємо, слід відзначити насамперед її воротаря. Махновський у цьому сезоні кращий за багатьма показниками, і хоча не обійшовся без помилок, але він зробив великий внесок в успіхи чернігівців у чемпіонаті. У Петровому Костянтин потягнув кілька ударів, зокрема і шалений штрафний від Світличного. У пропущеному м’ячі його звинувачувати важко, оскільки суперник розстрілював ворота, перебуваючи просто перед ними без опіки.

1

Правий захисник – Денис Фаворов («Десна»)

Знову відзначаємо Фаворова – найстабільнішого правого захисника Першої ліги в поточному сезоні. Денис переконливо відіграв у Петровому, хоча господарі грали агресивно і взагалі-то завдали чимало проблем обороні «сіверян». А ще Денис був молодцем біля чужих воріт – саме він замикав подачу зі штрафного, після якої його команда повела в рахунку. Його удар міг би і так стати результативним, але для вірності Мельник підправив м’яч у сітку.

Центральний захисник – Віталій Єрмаков (Авангард)

Центральний захисник – Сергій Даценко (Оболонь-Бровар)

Лівий захисник – Дмитро Сартіна (МФК Миколаїв)

Центральний півзахисник – Артем Недоля (ПФК Суми)

Правий півзахисник – Віталій Собко (Авангард)

IML_9499-300x200
На заміну: лідер чернігівців Єгор Картушов був помітним в матчі з Інгульцем. У Петровому він неодноразово міг забивати сам, але був хороший і як асистент. Подавав той самий штрафний, після якого був відкритий рахунок. Ніяково зіграв у моменті з голом Сітчінави, але, на щастя, для його команди це не зіграло фатальної ролі.

Атакуючий півзахисник – Андрій Ковальов (МФК Миколаїв)

Лівий півзахисник – Юрій Бровченко (Оболонь-Бровар)

Нападник – Олександр Бондаренко (Колос)

Нападник – Андрій Шевчук (Гірник-Спорт)

Джерело: ФК «Десна»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button