ФК "Десна"

«Замість нас просто з вертольота висадили на вершину пройдисвітів з іншої команди», – Олександр Рябоконь

У Чернігові 13 липня відбулася зустріч ФК «Десна» з уболівальниками. На ній був присутній головний тренер клубу Олександр Рябоконь.

FootBoom наводить найцікавіше з промови Олександра Дмитровича.

– Якщо повертатися до початку нашого шляху, то, можна сказати, що експедицію ми спорядили, взули, одягли, нагодували, вклали фінанси. Команда пішла на свою вершину, десь там спотикалася, потім знову підводилася… Ішла, ішла і зрештою дісталася небачених вершин чернігівського футболу. Але в підсумку нам дали стусана під зад, сказали: «Фальстарт» і замість нас просто з вертольота висадили туди пройдисвітів з іншої команди. Такий ось підсумок усієї нашої боротьби. Варто зазначити, що футбольна громадськість надала нам підтримку. Практично всі футболісти, тренери, футбольні люди підтримували «Десну». Як бачимо, цього виявилося мало. Ті люди, які могли дійсно допомогти у вирішенні цих завдань – самоусунулися. Маю на увазі губернатора, мера, а також Федерацію футболу Чернігівської області. Нас, по суті, пограбували та принизили. Начебто там працюють усі нормальні люди, але навіть у цій ситуації вони показували відданість і покірність ФФУ. Одноголосно голосували. Жодної дії та доброго слова з їхнього боку не було. Очевидно, не дуже наш край хотів, щоб ми грали в Прем’єр-лізі.

Що стосується УПЛ і ФФУ – рішення абсолютно незаконне. Напевно, вони вважають, що футбол – частина їхнього життя, а ми в ній зайві. Професіонали там не потрібні. У них є своя когорта людей, які вирішують питання, як їм вигідно. Якщо таке ставлення до команди, то, напевно, взагалі немає сенсу займатися футболом, ставити якісь завдання, за щось боротися. Утім, ми прийняли рішення почати цей чемпіонат, а далі буде видно. До останнього дня ми сподівалися, що чиновники переглянуть це рішення – і справедливість восторжествує. Але правда одна і, мабуть, її просто на всіх не вистачає. На сьогодні клуб залишили лише два гравці з 24-х. Максим Максименко пішов у «Колос», а Солдата ми відпустили в «Інгулець». В Ігоря було мало ігрової практики, тому пішли йому назустріч.

Джерело: FootBoom

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button