Фейсбучна тема дня

Фейсбучна тема дня: відміна надбавки вчителям

Останній день січня у педагогічних колективах Чернігова визвав шквал емоцій. Їх поставили перед фактом, що з нового року вони втрачають до 20% надбавки за престижність праці. Наші журналісти розбирались у цій темі. Дивіться докладніше у сюжеті.

А ось що з цього приводу пишуть у соцмережах.

111 222 333444555

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Пропозиція меру міста:
    1. Скоротити полоовину тметодичного центру (як і планувалося раніше). Все рівно від них ніякої користі: семінари проводяться на досить низькому рівні. Достатньо 3 методистів, директора та секретаря.
    2. Скоротити половину відділу кадрів: за новим законом вчителів набирає директор школи. А атестацію може провести 1 людина.
    3. Скоротити одного юриста: в ситуації з відміною надбавок вони показали, що зовсім некомпетентні і читати закони не вміють. Навіть студенти юрфаків знають, що про зниження заробітної плати повідомляють за два місяці. Яким чином можно наказом від 31 січня відмінити надбавки з 1 січня?
    4. Все це враховано в листі, який буде надіслано міністру освіти та Прем’єр-міністру!
    Білогура, Казимір, Горна — Геть з управління освіти! Геть!

  2. Погоджуюся з попереднім коментатором на всі 100‰.
    А влада й надалі такими діями продовжує принижувати особисту й профгідність вчителя. Справді, не треба нашій країні розумне суспільство, мисляче, повноцінне!!!
    Одні розчарування!!!
    Щоб всі наші посадовці і високопосадовці жили на одну нашу зарплатню.

Back to top button