Новини

Маргарита Дерев’янкіна певна, що у фіналі конкурсу «Краса Чернігівщини 2016» переможе саме вона. Оновлено (Відео)

Нарешті ми зустрілися з першою півфіналісткою конкурсу «Краса Чернігівщини 2016», дівчиною червня Маргаритою Дерев’янкіною.

Дівчина дуже завантажена роботою, адже працює у столичному спортивному центрі, де проводить тренування з аквааеробіки та фітнесу. Однак, попри свій складний графік, знайшла час, аби приїхати до Чернігова та отримати свій приз. Маргарита впевнена у своїх силах, тож не сумнівається, що головний приз здобуде саме вона. Адже професійно займається спортом, а відтак, жага до перемоги в неї у крові.

Конкурс на інформаційному ресурсі ЧЕline стартував 1 червня, і з кожним днем він набирає обертів. На сторінці конкурсу між красунями триває запекла боротьба за кожен голос. Адже, здобувши перемогу в номінації «Дівчина місяця», переможниця отримує сертифікат від парфумерної мережі Brocard, а також автоматично проходить до фіналу, де зможе позмагатися за головний приз – путівку на двох до Єгипту. Примітно, що для цього не варто докладати значних зусиль. Просто зареєструйтеся на сторінці конкурсу, і нехай ваші друзі, знайомі та родичі підтримають ваше фото своїми голосами.

1-го числа кожного наступного місяця перегони за звання найкрасивішої розпочинаються заново! Усі попередні результати до уваги не беруться.

Нехай переможе найкрасивіша та найактивніша дівчина Чернігівщини!

Успіхів!

Ще статті по темі

Back to top button