Надзвичайні події

На Чернігівщині батько хотів зарізати сина

До чергової частини Прилуцького відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її колишній чоловік ударив ножем у живіт її дорослого сина.

Двоє близьких родичів розсварилися до різанини під впливом алкоголю та старих образ.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та «швидка», що доставила пораненого до лікарні. Медики констатували в пацієнта проникаюче ножове поранення з ушкодженням печінки.

Розібравшись у ситуації, кримінальна поліція встановила всі обставини інциденту. У квартирі, де разом проживають колишні чоловік із дружиною та їхній син, відбулася розмова на підвищених тонах між сином і батьком.

Обоє вже знаходилися під дією алкоголю, тому привід для сварки знайшовся швидко. Коли вербальні аргументи скінчилися, батько схопився за ніж і завдав ним удару синові в живіт.

Батько від поліції не ховався, свою вину визнав та надав правдиві свідчення. Наразі чоловік в ізоляторі тимчасового тримання. З місця події експерт вилучив кухонний ніж та одяг з плямами бурого кольору.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) – карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button