Надзвичайні події

Аваков після головного санітара України зайнявся санітаром Чернігівщини

У ці хвилини триває обшук службового кабінету головного санітара Чернігівщини Миколи Донця.

Його пов’язують з кандидатом у нардепи по 206-у Ярославом Гірічем, бізнес якого – дератизація чернігівських підприємств та помешкань городян.

ТОВ  «УМПК» – бізнес, як відомо, процвітаючий, бо його «благословила» чиновницька еліта.

Зокрема, сам тесть молодого політика Віталій Добрянський, який є близьким другом головного санітарного лікаря Чернігівщини, Миколи Донця.

Останнього пов’язують зі скандальними схемами з продажу землі для гіпермаркету «Епіцентр», сумнівними судовими рішеннями та загадковою смертю журналіста Тараса Вознюка, який проводив розслідування про діяльність аферистів.

Як пишуть ЗМІ, старі друзі — Добрянський та Донець —  стоять і за скандальною схемою забудови Кордівки.

Також, подейкують, у Донця в райцентрі Мена мається незаконне виробництво по розливу води, співвласником якого є завідувач центру ортопедії Чернігівської міської лікарні № 2 Володимир Фриз, батько УКРОПівки, Оксани Тунік-Фриз.

Вочевидь, саме ці цікаві моменти з 22-річної профдіяльності Донця і впали в око головного міліціянта країни Арсена Авакова.

Нагадаємо, сьогодні за хабарництво і розкрадання бюджету затримали Головного санітарного лікаря України Святослава Протаса і начальника департаменту Санітарної служби України Олександр Чепурний.

У ці хвилини триває допит 19 обласних головних санітарних лікарів.

Ще статті по темі

Back to top button