Надзвичайні події

Через п’яного прилучанина загорілася квартира багатоповерхівки

До Служби порятунку «101» у Прилуцькому районі 1 вересня о 12:03 надійшло повідомлення про пожежу балкону на 3-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, що у селищі Ладан по вулиці Миру.

За викликом до місця пригоди оперативно прибуло відділення 13-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники о 12:10 загоряння локалізували, а о 12:20 остаточно ліквідували. Вогнем пошкоджено метало-пластикову балконну рама.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

IMG_20170901_133005У ході розслідування причин та обставин пожежі з’ясувалося, що мешканець квартири на 5-му поверсі, перебуваючи напідпитку, заснув із непогашеним недопалком, в результаті чого під ним загорівся матрац. На щастя, чоловік вчасно прокинувся і, намагаючись самотужки загасити пожежу, викинув через вікно тліючий матрац. Проте, той зачепився за балконну раму на третьому поверсі та призвів до виникнення пожежі.

Рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре застерігають: щоб уникнути пожежі, й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводженні з вогнем. Не допускайте паління у ліжку, особливо перебуваючи в нетверезому стані. Ретельно гасіть недопалки та сірники.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button