Надзвичайні події

На Чернігівщині дитина спричинила пожежу: горіли сіно, солома та грубі корми

До Служби порятунку «101» у Городнянському районі 8 вересня о 14:15 надійшло повідомлення про пожежу грубих кормів одного з приватних господарств у с. Мощенка.

про це ЧЕlineповідомили у ДСНС у Чернігівській області.

До місця пригоди оперативно прибули вогнеборці 4-ї державної пожежно-рятувальної частини, які остаточно ліквідували загоряння та заводили розповсюдженню вогню на поруч розташовану господарську споруду.

Як з’ясувалося, причиною пожежі послужили дитячі пустощі з вогнем 7-річної доньки господарів. Батьки багатодітної неблагонадійної родини залишили своїх дітей без нагляду, в результаті чого останні вигадали небезпечні ігри з сірниками біля місця зберігання грубих кормів. Вогнем знищено 1 т сіна та 1 т соломи.

Того ж дня о 15:59 у селищі Олишівка Чернігівського району виникло загоряння грубих кормів. На місці пригоди працювали вогнеборці 5-го професійного пожежно-рятувального посту. Причиною пожежі послужила необережність у поводженні з вогнем особи, яка встановлюється. Вогнем знищено 5 т сіна.

Рятувальники ДСНС України з вертаються до громадян дотримуватись правил пожежної безпеки при користуванні відкритим вогнем, не кидати непогашені сірники та недопалки, а також слідкувати за розвагами дітей і тримати їх завжди у полі зору.

2

Ще статті по темі

Back to top button