Надзвичайні події

«Чорна» траса: на Чернігівщині сталося сім ДТП

У с. Товкачівка Прилуцького району по вулиці Миру, 84 близько 8-ї години 10 вересня водій автомобіля «ВАЗ-21081» здійснив наїзд на велосипедиста, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, виїхав з узбіччя на проїжджу частину дороги.

Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Прилуцької центральної районної лікарні.

Про це ЧЕline повідомили у департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

У м. Корюківка по вулиці Галини Костюк близько 8-ї години ранку 11 вересня водій автомобіля «ВАЗ-21013» під час обгону скутера не вибрав безпечної швидкості руху та дистанції, не врахував дорожньої обстановки та здійснив зіткнення зі скутером «Хонда», який рухався в попутному напрямку та виконував поворот ліворуч.

Внаслідок пригоди водій скутера отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до хірургічного відділення Корюківської центральної районної лікарні.

На автодорозі між с. Щимель та с. Кучинівка Сновського району о 8 год. 25 хв. 11 вересня водій автомобіля «ГАЗЕЛЬ» здійснив наїзд на велосипедиста.

Внаслідок пригоди велосипедист, 1950 року народження, від отриманих травм помер на місці аварії.

У м. Чернігові на регульованому перехресті вулиці Гагаріна та вулиці Леоніда Пашина ( А.Беспалого) 11 вересня водій автомобіля «ГАЗ-5312 КО 503Б», здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21110», який, рухаючись в зустрічному напрямку, виконував маневр повороту ліворуч. Внаслідок пригоди пасажир автомобіля «ВАЗ-21110» отримав тілесні ушкодження, після надання медичної допомоги відпущений додому;

У смт. Куликівка по вулиці Миру, 100 о 14-й годині 11 вересня водій автомобіля «Москвич-2715» здійснив маневр повороту вліво, не надав переваги в русі та здійснив зіткнення з мотоциклом «Хонда Скайрим», який рухався по головній дорозі.

Внаслідок пригоди водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та був  госпіталізований до Чернігівської обласної лікарні;

У м. Ічня по вулиці Максиміхіна близько 8-ї години вечора 11 вересня водій автомобіля «Део Ланос» не надав переваги в русі та здійснив зіткнення з моторолером «Viper Active», який рухався по головній дорозі.

Внаслідок пригоди водій моторолера отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Ічнянської центральної районної лікарні.

Також, під Черніговом неподалік повороту на село Вознесенське сталася аварія, в результаті якої троє людей загинули і двоє – в тяжкому стані.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button